Kloak

Brdr. H&S Jensen ApS klarer alle former for kloakeringsprojekter – både fra den lille reparation til større nyetableringer. Bortledning af spildevand og regnvand, dræning, nedsivning, olieudskillere og så videre – vi rådgiver gerne, inden De beslutter.

Vi er autoriserede indenfor kloakområdet. Derfor tager vi ansvaret for, at kloakarbejdet udføres korrekt. Vi kender loven og ved, hvornår det er nødvendigt, at indhente oplysninger og fremskaffe tegninger, tilladelser m.v. fra kommunen m.fl.

Har De specielle opgaver eller problemer giver vi gerne vort bud på en løsning heraf. Vi varetager også forsikringsskader.

Kvalitet fra start

Både i forbindelse med nyetableringer samt renovering af afløbsløsninger er vi med helt fra starten.

Vi udarbejder gerne tegninger til myndighederne samt projekterer og dimensionerer Deres afløbssystem, også når der er behov for udskillere, pumper, højvandslukkere m.m. Efterfølgende udarbejder vi reviderede afløbstegninger samt en drifts- og vedligeholdelsesvejledning, som kunden har krav på ifølge autorisationsloven.

Vi sørger naturligvis også for indsendelse af færdigmelding til kommunen.

 

TV-inspektion af kloak

BHSJ er certificeret til at udføre tv-inspektion af kloakker og andre afløbsrør fra 100 til 400 mm.

Vi har mulighed for at optage digitale billeder til evt. dokumentation overfor forsikringsselskaber, ved hushandler etc. Desuden kan du som kunde ved selvsyn opleve en evt. skade i afløbssystemet inden udbedringen heraf. Vi anvender også kameraet i vort daglige arbejde, da dette ofte kan forsikre os om, at forholdene er som vi forventer.

Tlf. 58 19 56 30

Døgnvagt
Tlf. 30 30 25 46
Akut problem med din kloak?
Så kontakt os med det samme.

Hent tilbud

 
 
Vognmand Murer Kloak
 
Payoff
HJ Gruppen | Lundsgårdsvej 5, 4261 Dalmose  | Tlf.: 58 19 56 30